ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 90€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 90€

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή Προϊόντων

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους

> Πληρωμή στο κατάστημα

> Αντικαταβολή

> Πληρωμή με την πιστωτική / χρεωστική ή PrePaid Κάρτας σας, μέσω της υπηρεσίας Vivapayments

> Κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό:  GR10º00

Προσοχή:  Σε περίπτωση κατάθεσης Χρημάτων από άλλη τράπεζα πλην της Εθνικής Τράπεζας και της Πειραιώς, τυχών προμήθειες εμβάσματος επιβαρύνουν τον καταθέτη και όχι τον παραλήπτη της κατάθεσης.

Εθνική Τράπεζα: Gr2001102510000025147204314
Τράπεζα Πειραιώς: GR8701718640006864128008876
Red zeppelin

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η Vivapayments είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος  και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Η Vivapayments είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Vivapayments γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.

Η Vivapayments υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή

ΚΑΛΑΘΙ
Sign in

No account yet?

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.